mpac 300x300Vrijdagavond staan de coverbands Floqheart en Mix & Match op het podium bij JJ MusicHouse.  De bands bieden een gevarieerd repertoire met strak muziekspel en veel energie.

De liefde voor dezelfde type muziek zorgt voor een vertrouwde sound van de bands Floqheart en Mix & Match die zich het beste laat omschrijven als classic rock. Oude bekenden als The Beatles, The Doobie Brothers en Fleetwood Mack delen de setlist met hedendaagse helden als John Mayer, P!nk en Kensington. Het optreden begint om 21.00 uur, entree € 5,-.

 

M-Pac

De Zoetermeerse M-Pac is een spontane band met pure passie voor muziek. Zodra zij de bühne betreden en de eerste noten laten klinken, hebben zij het publiek al in de ban. M-Pac beschikt over een zeer breed repertoire, het publiek kan luisteren, dansen of ouderwets rocken! Het optreden van M-Pac is zaterdagavond en begint om 21.00 uur, entree € 5,-.

 

Ebert Zwart Leerlingenmiddag

Zondagmiddag staat de jaarlijkse leerlingen muziekmiddag van Ebert Zwart op het programma. Een gezellige middag met veel muziekplezier. De (ex-) leerlingen van Ebert gaan weer lekker optreden. Er wordt gitaar en piano gespeeld en gezongen, maar ook percussie gespeeld en er is misschien zelfs ook een violist van de partij.

Aanvang 15.00 uur, entree € 2,50

-advertenties-

-goede doel-