thalianewspaper1659Na het succes van de voorstelling ‘De Rechter en de Linker’ afgelopen najaar speelt Toneelvereniging Thalia op 12 en 13 april ‘’t Is maar een spelletje…’, een klucht over een hilarische TV-quiz, geschreven door de Zoetermeerse toneelauteur Peter van den Bijllaardt.

Ditmaal wordt het publiek meegenomen in een live spelshow. ’t Is maar een spelletje is een vrolijk stuk met veel bizarre situaties en met een hoge stressfactor.

 

’t Is maar een spelletje

’t Is maar een spelletje is een wekelijkse quizshow op TV die geleid wordt door de charmante quizmaster Hans Kibbeling. Samen met zijn assistente Marlies en zes kandidaten weet hij er elke week weer een feestje van te maken. De kandidaten worden altijd gevormd door drie getrouwde stellen.
Dit keer echter wordt het Hans niet makkelijk gemaakt. Hilda, de producer, komt met de mededeling dat de quiz deze week live zal worden uitgezonden. Terwijl Hans probeert om niet onder de zenuwen te bezwijken heeft hij ook nog een lastig vriendinnetje in de studio rondlopen. Hij wil eigenlijk van haar af, maar deze vriendin, Pleuni, staat erop om mee te doen in zijn quiz. Op het moment dat er een koppel afzegt, ziet Pleuni haar kans schoon om alsnog aan de show mee te doen. Ze heeft echter geen man, maar dat probleem lost de vindingrijke Marlies voor haar op. Zij weet Herman, de technicus van de show, zover te krijgen, dat hij de rol van de man van Pleuni op zich neemt. Alsof dit nog niet erg genoeg is heeft Hans ook nog eens te maken met drie lastige stellen die elkaar eigenlijk geen van allen mogen. Zij steken dit tijdens de show ook niet onder stoelen of banken.

 

Kaarten kosten € 12,85 (inclusief pauzedrankje en garderobe) en zijn te bestellen via  
Vrijdagavond 12 en zaterdagavond 13 april 2019 om 20:00 uur
Kleine Zaal Stadstheater Zoetermeer

-advertenties-

-goede doel-