FotobridgeOp zondag 2 maart om 13.30 uur organiseert Soroptimistclub Zoetermeer e.o. in het 2-B Home & Party Centre aan de dr. J.W. Paltelaan 103 haar jaarlijkse bridgedrive.

Soroptimisten zijn vakvrouwen die zich inzetten voor de positieverbetering van vrouwen en kinderen. Zij zijn verenigd in de Unie van de Soroptimistclubs. De Unie maakt deel uit van de wereldwijde serviceorganisatie Soroptimist International.

De bridgedrive staat ieder jaar weer in het teken van een goed doel. De opbrengst is ook dit jaar weer geheel bestemd voor vrouwen en kinderen in achterstandsituaties. De kosten voor deelname aan de bridgedrive inclusief thee/koffie met een traktatie bij binnenkomst zijn € 30,-- per paar. Er wordt gebridged in drie lijnen, A,B,C (bij grote deelname in vier lijnen).

Voor inschrijving aanmelden per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Let op de inschrijving is pas geldig na overmaking van de deelnamekosten van € 30,-- op rekeningnummer: rekeningnummer NL68 INGB 0006 150148 t.n.v. Soroptimist International club Zoetermeer e.o., onder vermelding van ‘Bridgedrive’. Spelersnamen en lijnvoorkeur graag duidelijk vermelden, de organisatie probeert daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Nadere informatie? Bel met Kitty Daams, tel. 079 3210231

-advertenties-

-goede doel-