living statues kidsStadshart Zoetermeer organiseert zondag 14 april een Living Statues Festival speciaal voor kids. Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 15 jaar in de omgeving van Zoetermeer worden uitgenodigd om tussen 12:00 en 16:00 uur hun stilstaande kunsten te laten zien aan de bezoekers van het centrum.

Het Stadshart heeft zich bij dit festival speciaal voor kids laten inspireren door het World Living Statues Festival dat al vele jaren met succes georganiseerd wordt in Arnhem. Echter staan in Zoetermeer de kids in het middelpunt van de straatkunst die mensen verbaast, verblijdt en vertedert.

 

Meedoen?

Alle kinderen die denken een steengoed beeld te zijn of er een willen worden kunnen zich vóór 7 april inschrijven voor het festival via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  onder vermelding van naam, leeftijd en act. Zij staan misschien op zondag 14 april wel steengoed in het centrum van Zoetermeer. Wie mee wil doen aan de gratis workshop kan zich tot 26 maart aanmelden via hetzelfde emailadres.

-advertenties-

-goede doel-