Fifty Waves of GreyVrijdagavond treedt de rock-coverband Fifty Waves of Grey op. Zondag staat het JJMusichouse juist in het teken van de blues, met een vleugje rock met het optreden van Painted Blues.

De band Fifty Waves of Grey is ontstaan vanwege de voorliefde van de muzikanten voor de muziek als New Wave, Indie en Alternative. Fifty Waves of Grey bestaat uit Paul Souren (zang), Ruud Steggerda (gitaar), Mircea Burtan (gitaar), Marc Bolier (toetsen), Ruurd Asselbergs (bas) en Hans Kramer (drums). Naast ‘oude’ new wave/eigthies spelen ze ook recente Britpopnummers (denk aan Kaiser Chiefs, Blur, Dandy Warhols en Supergrass). Het optreden begint om 21.00 uur.

 

Painted Blues

Dat bluesmuziek niet één groot tranendal is, bewijst de Zoetermeerse bluesband Painted Blues zondagmiddag in JJ Music House. Er zijn zóveel stromingen (kleuren) binnen de blues. De voorkeur van Painted Blues schurkt aan de soul en funk en een beetje rock.
Deze groep fanatieke en ervaren muzikanten zetten met hun repertoire een energieke set neer. De muzikanten zijn Olga Roeting (zang), Jako Kruidenier (gitaar), Fons de Kuijper (bas), Vincent Zweekhorst (drum) en Piep de Crane (percussie). Aanvang 15.00 uur.

-advertenties-

-goede doel-