Gerry Weber Zoetermeer modeflitsen foto Patricia Munster 006Het stormachtige weer hield afgelopen zaterdag vrouwen niet tegen om een kijkje te gaan nemen bij Miss Etam en Gerry Weber, het was gezellig druk. Beide winkels vierden feest. Miss Etam heropende officieel de winkel aan het Promenadeplein en Gerry Weber toonde de voorjaarscollectie.

 

Gerry Weber Zoetermeer modeflitsen foto Patricia Munster 001  Gerry Weber Zoetermeer modeflitsen foto Patricia Munster 015 

De lente wordt vrolijk en kleurrijk. Veel heldere kleuren, zoals rood, geel, blauw en groen, gecombineerd met zwart en wit. Veel prints en het liefst bloemen. Want van bloemen worden we vrolijk! Tijdens de modeflitsen van Gerry Weber laten mannequins zien hoe de nieuwe collectie gecombineerd wordt maar ook hoe het staat als het gedragen wordt. Het is toch mooier dan als je de kleding op een hanger ziet hangen. De combinaties zijn compleet gemaakt met schoenen van Van Haren.

 

Miss Etam Zoetermeer opening foto Patricia Munster 007  Miss Etam Zoetermeer opening foto Patricia Munster 008 
De opening van Miss Etam in het Stadshart  

Bij Miss Etam is de winkelinrichting modern, warm en een tikje huiselijk met de gordijnen en de mooie planten. Het wit van de meubels gecombineerd met de houten vloer en andere houten details zijn stijlvol. Wat beide kledingwinkels goed laten zien is dat gezelligheid belangrijk is, net als een plekje te hebben om iets te drinken, want dan komen de klanten graag even langs. Even om te buurten maar ook om zich te oriĆ«nteren op de nieuwe modetrends en de nieuwe kleding. 

Tekst en foto's: Patricia Munster

-advertenties-

-goede doel-