ClownMarcoMarianiDe afgelopen maanden is hard gewerkt aan de voorbereidingen van het nieuwe Circus Maximum. Een circus van formaat en kwaliteit, zowel qua optredens als comfort en voorzieningen in de grote theatertent. Vanaf 21 maart staat circus Maximum bij het Silverdome in Zoetermeer.

“Nadat de Nederlandse circuswereld de laatste jaren een heleboel negatieve berichtgeving over zich heen heeft gekregen, is het ontzettend fijn om te laten zien dat er ook positieve ontwikkelingen in de branche zijn”, aldus tourneemanager Kevin van Geet. Het gloednieuwe circusbedrijf kan qua opzet en organisatie direct als het grootste circus van Nederland worden bestempeld, en heeft als doel om het publiek de magie van het circus te laten herbeleven.

 

Beleving centraal

Beleving staat in het circus centraal, en die begint al in de sfeervol aangeklede foyertent met een groot aanbod aan typische circus-lekkernijen zoals versgebakken popcorn, suikerspinnen en zuurstokken. In de voorstelling, die met pauze ruim 2 uur duurt, worden alle ingrediënten van het klassieke circus gepresenteerd.
Marlon toont zijn optreden met maar liefst 8 Friese hengsten, en is de trotse winnaar van het internationale Circusfestival van Massy. Een erkenning voor humane dressuur en een voorbeeldige verzorging van zijn vierbenige vrienden. Exotischer wordt het wanneer 6 reusachtige, Siberische kamelen de piste betreden en een vlotte vrijheidsdressuur afwerken, met oriëntaalse danseressen en passende muziek.
Speciaal voor de kinderen is er een optreden met 5 vrolijke hondjes, en een unieke combinatie van Friese hengsten en kleine pony’s. Gewaagde acrobatiek zowel in de nok van de tent aan de tissue en ringtrapeze, als ook – op bijna aanraakbare afstand – in de piste met jongleurs en koorddansers.

Friezen MarlonZinnecker  Koorddansen MandyZinnecker 

Na de voorstelling is er een meet & greet met de circusartiesten waarbij gelegenheid is tot het maken van foto’s en verzamelen van handtekeningen. De aanvangstijden van donderdag 21 tot en met zondag 31 maart zijn: elke donderdag om 19.00 u – elke vrijdag om 16.30 u – elke zaterdag om 15.00 en 19.00 u – beide zondagen om 12.00 u
Donderdag is familiedag, volwassenen betalen kinderprijzen! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €14,00 (kind) of €16,00 (volwassene) bij de circuskassa aan de Van der Hagenstraat (uur voor aanvang) of vanaf nu online via www.circus-maximum.nl 

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-