testHet basisonderwijs heeft aangekondigd te gaan staken op vrijdag 15 maart, veel ouders zijn weer op zoek naar opvang of oppas voor hun kinderen. In Zoetermeer zijn er verschillende mogelijkheden waar een kind naar toe kan als de school dicht is.

De BSO locaties van kinderopvang De Drie Ballonnen zullen in ieder geval de gehele dag open zijn. Er staan al verschillende activiteiten op de planning, waaronder een leuk uitje naar de bowlingbaan in het Westerpark.

 

Activiteiten

Andere mogelijkheden waarbij de kinderen een volledig verzorgde opvangdag kunnen hebben zijn er ook. Ayers Rock biedt een complete activiteitendag aan voor kinderen vanaf 6 jaar.
Kinderen kunnen dan meedoen met een spannende speurtocht, boulderen, het grottenparcours en vele andere activiteiten. Natuurlijk krijgen de kinderen ook een lunch.
Bij MusicSoulHouse kunnen kinderen vrijdag 15 maart voor een hele dag muziek maken. Tijdens de Kindermuziekdag krijgen zij muzieklessen aangeboden en/of gaan ze een korte musical voorbereiden. De dag wordt afgesloten met een kinderdisco.
 

CKC & partners biedt deze dag tussen 9.00 – 14.30 uur een bijzonder creatief en inspirerend dagprogramma voor alle kinderen tussen de 6-12 jaar. Kinderen kunnen kiezen uit 3 thema’s. Elk themaprogramma bestaat uit 2 workshops waarin creëren en maken de basis vormt. In de middag wordt -in de tot bioscoop ingerichte theaterzaal- een gave film vertoond die tot nadenken aanzet, uitgezocht door Cameo filmhuis. 

Speelboerderij het Buitenbeest in Meerzicht organiseert gratis leuke activiteiten van 10:00 tot 15:00 uur. Kinderen kunnen op de boerderij knutselen, meedoen aan sport en spel of dansen en boogschieten

-advertenties-

-goede doel-