image v9582Soroptimist International Club Zoetermeer e.o. viert 100 jaar Vrouwenkiesrecht met bijzondere film The Wife met Glenn Close, Jonathan Pryce en Christian Slater. In samenwerking met Filmhuis Cameo en het Stadstheater Zoetermeer organiseren zij deze bijzondere filmavond.

The Wife is een ijzersterk, spannend en stijlvol drama over menselijke relaties en een vrouw die uiteindelijk haar eigen stem vindt.
De opbrengst van de kaartverkoop is bestemd voor het steunen van projecten die de positie van vrouwen en meisjes verbeteren. Soroptimist International Club Zoetermeer e.o. steunt in samenwerking met de Nederlandse Stichting Kafountine vrouwen in Senegal die een beroepsopleiding volgen, zodat vrouwen een zelfstandig bestaan kunnen opbouwen, een eigen bedrijf kunnen starten en hun leefomstandigheden duurzaam kunnen verbeteren.

 

The Wife

Joan Castleman heeft veertig jaar lang haar eigen talent, dromen en ambities opgeofferd voor haar charismatische man Joe en zijn succesvolle literaire carrière. Hun pact bepaalde het huwelijk, maar Joan heeft haar breekpunt bereikt. De dag voordat haar man de Nobelprijs voor Literatuur krijgt uitgereikt, komt alles in één klap op losse schroeven te staan.
Naar het gelijknamige boek van Meg Wolitzer uit 2003.

Trailer:

Kaarten zijn te verkrijgen aan de kassa van het Stadstheater, via de website van het Stadstheater https://stadstheater.nl/p19/FILM en via de website van Filmhuis Cameo http://filmhuiscameo.nl/index.php voor € 12,50.
Donderdagavond 14 maart a.s. aanvang 20:00 uur in het Stadstheater Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-