Alfa femaleZaterdagavond zetten de rockbands Alfa Female en Current in JJMusic House een mooie concertavond neer om geld in te zamelen voor het KWF.De bands hebben hun krachten gebundeld om deze avond te organiseren in samenwerking met JJ Music House en de SamenLoop voor Hoop Zoetermeer.

Doel van de avond is het steunen van dit goede doel én het publiek laten genieten van een energiek rock concert. De langst bestaande female fronted band van Den haag e.o. Alfa Female, speelt onder andere covers van AC/DC, Led Zeppelin, Alanis Morisette, Tina Turner, ZZ-Top, Donna Summer (met scheurgitaar). Uiteraard laten zij ook eigen werk horen, waarin een vleugje van de Foo Fighters, Nothing but thieves, Aerosmith, en natuurlijk hun grote helden van AC/DC.
De Leids-Haagse rockformatie Current houdt van pittige, harde en energieke nummers. Van Metallica tot de Guano Apes, van Paramore tot Muse en van AC/DC tot Slash. Hun eigen werk zijn songs met scheurende gitaren, knallende drums, strakke bas en een denderende zanglijn.

De bands hopen op zoveel mogelijk steun voor dit belangeloze initiatief! Kaarten a € 5,- zijn verkrijgbaar in de vvk ( www.jjmusichouse.nl)  en aan de kassa.

Current

Kat Riggins & Blues Revival

Vrijdagavond 1 maart staat Kat Riggins met haar Nederlandse begeleidingsband Blues Revival op de bühne in JJ Music House. Kat Riggins is bij het Nederlands publiek bekend geworden tijdens de Theatertour “Johan Derksen Keeps The Blues Alive!”
Naast haar theateroptredens, toert Kat Riggings treedt samen met Blues Revival door heel Europa. In 2018 gaf zij een succesvol optreden tijdens het JJ Blues & Roots Festival. Kaarten a € 11,- zijn in de voorverkoop te bestellen op www.jjmusichouse.nl 
Aan de kassa kosten de kaarten € 13,- Het optreden begint om 21.00 uur.

 

-advertenties-

-goede doel-