IMG 8734In het kerkelijk centrum van De Ichtus Kerk heeft wethouder Margreet van Driel aan 12 nieuw opgeleide vrijwilligers het SchuldHulpMaatje certificaat uitgereikt. Het totale aantal SchuldHulpMaatjes in Zoetermeer komt hiermee op meer dan 100.


Margreet van Driel was verheugd dat er weer mensen uit de Zoetermeerse samenleving bereid zijn om mensen met financiële problemen te helpen. Mensen met schulden hebben grote zorgen en zijn vaak niet meer in staat om zich staande te houden in de maatschappij. Nico Wuabanaran, werkzaam bij de schuldhulpverlening van de gemeente gaf een overzicht van de gang van zaken bij schuldsanering van mensen woonachtig in Zoetermeer, waarbij nauw samengewerkt met de vrijwilligersorganisaties.
Jan de Vries, initiatiefnemer van SchuldHulpMaatje in Zoetermeer: “Gebrek aan samenwerking tussen overheden maakt het oplossen van de schuldenlast nog ingewikkelder. De behoefte aan hulp is onverminderd groot, vrijwilligers zijn nog steeds welkom.”
Belangstelling? , Aanmelden kan via www.schuldhulpmaatje.nl.  Wilt u hulp van Schuldhulpmaatje bij uw financiën dat kan via www.uitdeschulden.nu 

-advertenties-

-goede doel-