CarnavalsweekZoetermeer kent geen actieve carnavalsvereniging, die een optocht of andere activiteiten organiseert. Maar jonge carnavalliefhebbers kunnen wel naar SilverDome om het feestje mee te vieren. In de voorjaarsvakantie zijn er allerlei activiteiten en veel actie.


SilverDome probeert dit jaar de grootste polonaise on ice te vormen en huismascotte Rico zal alle kinderen vermaken door middel van gekke dansjes en leuke Meet & Greets. Het SilverDome is deze voorjaarsvakantie kleurrijk versierd en voorzien van allerlei activiteiten en grappige elementen. Dit jaar kan jij jouw leuke kostuum vastleggen in de photo booth, is er een heerlijke smulkraam, en worden er coole clinics verzorgt door de schaatsverenigingen. De bezoeker met het leukste kostuum wordt gehuldigd tot prins of prinses Carnaval en wint een te gekke prijs.


SilverDome is dagelijks geopend van 10.30 tot 17.45 uur. Je kan komen schaatsen en mee doen aan alle activiteiten voor maar € 6,- per dag, een gezinsticket kost € 18,-.

 

-advertenties-

-goede doel-