DSC03111Scoutinggroep John McCormick (JMC) hield zaterdag 5 januari haar jaarlijkse Nieuwjaarsopkomst. Voorzitter Rob van Hoogenhuizen keek terug op het afgelopen jaar en bedankte met veel enthousiasme alle leden, ouders en vrijwilligers voor hun inzet.

DSC03112  DSC03124 

In de middag verzamelden de jeugdleden zich per leeftijdsgroep op een ander startpunt voor een koude tocht door Zoetermeer. Tijdens de tocht werden meerdere tochttechnieken gebruikt zoals de fotoroute, de smileroute, de kruispuntenroute en de strippenkaart om uiteindelijk bij clubhuis De Chute in het Van Tuyllpark uit te komen.

Vervolgens werd buiten in de partytenten de Nieuwjaarsmaaltijd genuttigd waarbij gekozen kon worden tussen snert en boerenkool met worst. Ook het warme kampvuur ontbrak niet. Na de maaltijd volgde de nieuwjaarsreceptie waarbij de jubilarissen Pauline Strijers (10 jaar lid), Stefan Visser (25 jaar lid) en José van der Heijden (ruim 35 jaar lid) extra in het zonnetje werden gezet.

 

Meer informatie over scoutinggroep John McCormick en foto’s van de nieuwjaarsopkomst zijn te vinden op de website www.johnmccormick.nl

-advertenties-

-goede doel-