27751962 536146980104984 3803129571964301379 n copyLaat je niet afschrikken door de kou. Stadsboerderij De Weidemolen organiseert het Winterfeest. Met een ruime hoeveelheid activiteiten en evenementen. Kom ook ijspegels vangen, de winterfilm bekijken of een warme kop chocolademelk drinken. 

Zet je muts maar op en laat je opwarmen bij het kampvuur en bak er een broodje boven. Doe mee met de verschillende winterspelletjes zoals ijspegels vangen en glij van de glijbaan in winterse sferen. Heb je het koud gekregen? Kijk dan binnen in de boerderij naar een winterfilm en drink een lekker kop chocolademelk. Maak ook een winterstukje en voor de vogels een vetbolletje en een pindaslinger. Ga op de foto met de sneeuwman of ijskoningin Elsa. Voor heerlijke winterse versnaperingen kun je terecht bij de ‘koek en zopie’ of in het restaurant. Stap ook even de stal binnen, want daar staan in de winter de koeien, varkens en de geiten. Vergeet ook de konijnen en de cavia’s niet! Het Winterfeest is zondag 3 februari, tussen 13.00 en 16.00 uur.

Voedertijd op De Weidemolen

Vind jij dieren geweldig en leuk om goed voor ze te zorgen? Kom dan langs bij ‘Voedertijd’ op De Weidemolen! Elke woensdag en vrijdag kan je vanaf 15.30 uur meehelpen met dieren voeren en de dieren terug naar de stal brengen. Op zaterdag en zondag kan je vanaf 10.00 uur meehelpen met de dieren voeren, buiten in het weiland zetten en daarna helpen met de hokken en het weiland schoonmaken. Heb je vragen over de verzorging of voeding van de schapen, kippen, koeien of geiten? Stel ze gerust! Zodat jij straks er alles over weet. Wil je meedoen? Kom dan naar de stal en meld je aan bij de dierenverzorger. Je hoeft je van tevoren niet op te geven.

Winterfeest activiteitenkaart

Meedoen met de activiteiten op het winterfeest kost € 3,00 (per kind). De activiteitenkaart is te koop in de voorverkoop of op de dag zelf op De Weidemolen. ZoetermeerPashouders kunnen gratis meedoen op vertoon van de pas. Toegang tot de stadsboerderij is gratis.

winterfeest weidemolen

-advertenties-

-goede doel-