Zelfportret

Foto: Fotogroep Zoetermeer

De clubleden van de Fotogroep Zoetermeer exposeren tot 2 februari 2014 in grand café 'El Patio' van het Dienstencentrum aan de Gondelkade 33 te Zoetermeer. De expositie toont een representatief overzicht van het werk van de clubleden voor de kettingfoto opdracht ‘Zelfportret’.

Een aantal leden van de Fotogroep Zoetermeer hebben zichzelf geportretteerd met als leidraad de foto van de voorgaande fotograaf. Voorwaarde voor het zelfportret was dat minimaal één of meerdere elementen uit de voorgaande foto terug moesten komen. Doordat er zoveel animo was voor deze opdracht, zijn er uiteindelijk twee parallel aan elkaar lopende fotokettingen gemaakt, waarvan het resultaat nu te bewonderen is in het dienstencentrum aan de Gondelkade. De foto's zijn voorzien van en begeleidende tekst.

De expositie is te zien in het Atrium van de Gondelkade 33 te Zoetermeer, van 2 december 2013 t/m 3 februari 2014. Openingstijden: maandag-vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur. Zaterdag, zondag en feestdagen van 11.00 tot 19.00 uur.

Zie ook: www.fotogroep-zoetermeer.nl

-advertenties-

-goede doel-