2012 1223011

Op zaterdag 21 en zondag 22 december verkeert het Zoetermeerse Stadshart volop in kerstsfeer. Niet alleen zijn straten en pleinen feestelijk verlicht: ook de winkels doen mee en zijn uitbundig versierd. En….er wordt voor de nodige leuke activiteiten gezorgd die aangeboden worden door de Stadshart ondernemers!

Zingende kerstboomIn de Passage kan men op zaterdag zelfgekochte cadeautjes laten inpakken in een met rode linten versierde en met sneeuwvlokjes gevulde cadeauballon.

Ook wordt in de Passage een gezellige kerst-creamarkt georganiseerd. De kraampjes zullen gevuld zijn met allerlei handgemaakte kerstversieringen en cadeautjes, gericht op de naderende feestdagen.

Op zondag 22 december kan ook lekker geshopt en genoten worden van de vele activiteiten.

In de Passage vindt deze dag weer de kerst-creamarkt plaats, met tal van leuke cadeau-ideetjes. Voor een lekker hapje kan men ook in de Passage terecht, daar staat namelijk het pasteitjesbuffet, waar men van een klein pasteitje kan smullen.

Verderop in het Stadshart delen twee vriendelijke kerstmeisjes mandarijntjes uit.

Het knotsgekke kerstteam is er speciaal voor kleine winkelende bezoekertjes: de Ballonnenkerstman maakt mooie ballonfiguren, de Lange Kerstman loopt op stelten en het Kerstkransmeisje deelt…..kerstkransjes uit.

De sneeuwpoppen sneeuwbal en sneeuwvlokje zijn onafscheidelijk. Zij wandelen door het Stadshart en laten zich graag knuffelen door kinderen. En op de foto gaan vinden ze ook heel erg leuk!

Natuurlijk is er muziek op zondag. De metershoge zingende kerstboom, die in de Burg. Van Leeuwenpassage staat, is prachtig om te zien en fijn om naar te luisteren. De ‘ijskoude’ mannen van het sneeuwmannenorkest zorgen toch voor een ‘warm’ muziekje.

Kortom, het Stadshart maakt er op 21 en 22 december weer een gezellig Kerstweekend van!

Een EXTRA KOOPAVOND voor Kerst wordt gehouden op maandag 23 december. De winkels zijn dan geopend tot 21.00 uur. 

Dinsdag 24 en dinsdag 31 december sluiten de Stadshart-winkeliers hun deuren om 17.00 uur.

-advertenties-

-goede doel-