20121223 8964-2U kunt met Zoetermeer Actief gratis naar het circus! Wij geven gratis kaarten weg in onze facebook actie, het enige wat u hoeft te doen is te zorgen dat u de facebookpagina van Zoetermeer Actief liked (vind ik leuk), deelt met uw vrienden en reageert op berichten. Onder de meest actieve facebookers verloten we zondag 8 december de vrijkaarten!

Zondag 1 december zijn de winnaars bekend geworden van de actie van afgelopen week, de volgende mensen zijn zeer actief geweest in het liken, delen van onze facebookpagina en hebben op berichten gereageerd en veel berichten doorgestuurd naar hun vrienden:

zmeeractief-200-200 Tara Nutbey Natalie Hageluken circus-iarz2
Mariska van Reeuwijk Sevinc Kurttekin
Marja de Laaf Michelle van Eekeren
Manon van Reeuwijk Milou van Oudenallen
Joyce de Beer Kea Rolvink

 

Zij hebben ieder 2 vrijkaarten gewonnen voor de Première van Circus Iarz in Zoetermeer (bij het Silverdome) op vrijdag 20 december. De winnaars vragen wij om contact op te nemen met Zoetermeer Actief via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. per mail zullen wij laten weten hoe en wanneer jullie de kaarten kunnen ophalen!

 

Wil jij ook winnen? Ga naar onze facbookpagina: www.facebook.com/ZoetermeerActief en zorg ervoor dat je opvalt door de pagina en berichten te liken, te delen en te reageren op berichten!!

-advertenties-

-goede doel-