Groep buiten Convenant Duurzaam Zoetermeer 10kl

Zoetermeer heeft de ambitie om bij de 10 meest duurzame gemeentes te behoren en wil één van de voorbeeldsteden in Nederland zijn als het gaat om een duurzame stad.

Afgelopen jaren zijn al ruim 50 Zoetermeerse bedrijven benaderd om met elkaar af te spreken hoe de vier speerpunten geïmplementeerd kunnen worden in hun bedrijven. Dit is middels het ondertekenen van het Convenant Duurzaam Zoetermeer bevestigd.

Dit najaar hebben weer 8 ‘nieuwe’ bedrijven aangegeven het convenant te ondertekenen. Afgelopen dinsdagmiddag 26 november hebben deze bedrijven, in het bijzijn van wethouder Hans Haring, op het dak van Peutz aan de Paletsingel, het convenant ondertekend.

Het gaat om Peutz, Blomsma P&S, Roosstucadoors, Groenprojecten Zoetermeer, COMeg, Innodura, Rusken PR&Communicatie, ATKB adviesbureau.

Na de ondertekening ontstond snel een geanimeerd gesprek waarin de ondertekenaars aangaven graag verder te willen gaan. Een van de ideeën die naar voren kwam vanuit de ondernemers was om te denken aan het opzetten van een groep op internet waarin onderling ervaringen uitgewisseld en gedeeld kunnen worden en eventuele activiteiten ontwikkeld kunnen worden.

-advertenties-

-goede doel-