DSC6967

De clubleden van de Fotogroep Zoetermeer exposeren met ingang van  deze week tot en met eind november 2013 in grand café ‘EL PATIO’ van het Dienstencentrum aan de Gondelkade 33 te Zoetermeer. De expositie toont een representatief overzicht van het werk van de clubleden uit de werkgroep Architectuur.

Door deze werkgroep worden elk jaar 5 tot 8 excursies georganiseerd naar architectonisch en/of stedenbouwkundig interessante locaties. De uitstapjes vinden normaliter op zondag plaats. Naast het fotograferen is er tijdens de tochten en daarbuiten gelegenheid tot uitwisseling van ideeën en ervaringen. Dat kan zijn op technisch gebied (gebruik van camera en hulpmiddelen), maar minstens zoveel waarde wordt gehecht aan esthetische en inhoudelijke beeldkwaliteit. Daarnaast zijn de tochten vaak ook gewoon gezellig.

Elk jaar presenteert de architectuurgroep de fotografische resultaten aan de overige leden van de Fotogroep op een reguliere clubavond. Tevens worden voorbesprekingen bij één van de leden thuis georganiseerd als voorbereiding op de jaarpresentatie. Dat kan zowel met afdrukken als met digitale beelden plaats vinden.

Het hier getoonde werk is van:

Henny Tijsma, Harm Kraaijenbrink, Jan Mank, Peter Moerman en Jan Visser.

 DSC8150-bewerkt  DSC8252

Binnen de Fotogroep Zoetermeer zijn diverse werkgroepen actief die op gezette tijden gezamenlijk op pad gaan om te fotograferen binnen het onderwerp van de werkgroep. Dit zijn naast de werkgroep Portret, ook de werkgroepen Landschap en Natuur, Architectuur en Avondfotografie.

-advertenties-

-goede doel-