D62G0103

Op donderdag 7 november 2013 organiseert de Soroptimistclub Zoetermeer e.o. een benefietconcert in samenwerking met de Academie Muzikaal Talent. Het concert vindt plaats in kerkelijk centrum De Regenboog, Nathaliegang 263 in Zoetermeer en begint om 20.00 uur (zaal open 19.30 u).

IMG 9103Zeven leerlingen van de Academie zullen voor u optreden. Deze jeugdige leerlingen (tot 19 jaar) zijn na een zwaar toelatingsexamen toegelaten tot de Academie. U kunt o.a. solisten beluisteren op piano, cello, klarinet, gitaar en accordeon. Daarnaast zullen zij ook samenspelen.

De netto opbrengst van het concert is uiteraard weer bestemd voor het goede doel. Dit jaar steunt de Soroptimistclub onder andere zorgboerderij Swaenensteyn. Op de boerderij aan de rand van de Zoetermeerse Meerpolder kunnen kinderen naar hartenlust komen spelen, helpen de dieren te verzorgen en in de tuin werken. Kinderen die speciale zorg nodig hebben, bijvoorbeeld vanwege een handicap of met autisme, zijn hier in het bijzonder welkom, bijvoorbeeld voor een zinvolle dagbesteding. Met de opbrengst van het concert kan de moestuin verder ingericht worden, waardoor ook kinderen in een rolstoel kunnen tuinieren. Zie voor meer informatie: www.zorgboerderijzoetermeer.nl

Kaarten kosten € 20,- incl. 2 consumpties, voor jongeren tot 18 jaar € 10,- incl. 1 consumptie, en zijn te bestellen door overmaking van het bedrag voor het gewenste aantal kaarten op rekeningnummer 6150148 t.n.v. Soroptimistclub Zoetermeer, onder vermelding van uw naam en adres en het aantal en soort kaarten (volwassenen en/of kinderen)

Dit concert is al het 17e benefietconcert dat de Soroptimistclub Zoetermeer organiseert voor het goede doel. De vorige editie bracht ruim 300 mensen naar het Benefiet Concert en de organisatie hoopt ook dit jaar weer op een hoge opkomst.

Voor het eerst vindt het concert nu plaats in kerkelijk centrum De Regenboog, Nathaliegang 263 in Rokkeveen. Deze kerk staat bekend om haar goede akoestiek en is daarom bijzonder geschikt voor de uitvoering van een muzikaal programma. Er is ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving van de kerk.

Foto's: Ernst van Erkelens

-advertenties-

-goede doel-