opruim actie 2

Ondanks de slechte weersvoorspellingen hebben de kinderen van basisschool de Triangel uit Seghwaert zich van hun beste kant laten zien. In het kader van ‘Supporters van Schoon’ hebben zij op woensdag 9 oktober hun schoolplein en de schoolomgeving zwerfafval vrij gemaakt.

opruimactie3De dag begon met een leuke, leerzame, interactieve goochelshow van de Ronald McDonald's clown. Tijdens deze show leerden de kinderen op een leuke manier wat zwerfafval doet met het milieu. Na de show gaf wethouder Van Leeuwen de aftrap voor het opruimen.

De kleuters bleven op het schoolplein en ruimden daar enthousiast al het afval dat zij konden vinden op. Het winkelcentrum werd door de leerlingen uit groep 7 en 8 aangepakt. Als dank hiervoor ontvingen alle leerlingen van de Triangel een gezonde versnapering van de Albert Heijn.

De Triangel bedankt de Albert Heijn, Supporters van Schoon, Wijkpost Seghwaert, de mensen van Middin en McDonald's voor alle hulp en support.

En nu, welke school durft het aan de verantwoordelijkheid te nemen voor ons milieu en neemt het stokje over van de Triangel? Wie komt er nog meer in actie tegen zwerfafval!

-advertenties-

-goede doel-