volle winkelwagenDe Perrons 28 en 61 in Oosterheem houden elk jaar een extra actie voor de Voedselbank. Dit jaar doen ze dat op zaterdag 28 september van 9.00-17.30 uur bij de supermarkten Hoogvliet en Jumbo aan het Oosterheemplein. Alle mensen die boodschappen doen in deze twee winkels, ontvangen bij de ingang een lijstje met boodschappen die nodig zijn om de voedselpakketten ‘bij’ te vullen als er niet voldoende wordt aangeleverd. Na het afrekenen kunnen deze extra boodschappen worden ingeleverd bij de kramen met de groene kratjes. In de winkel van Hoogvliet zullen de medewerkers zorgen dat zoveel mogelijk producten bij elkaar staan.

Vrijwilligers van Perron 28 en 61 nemen de goederen in ontvangst en zorgen dat alles goed terecht komt. Heeft u misschien nog boodschappen thuis staan? Ook die mag u inleveren, maar wel graag droge houdbare spullen, die ook nog even opgeslagen kunnen worden.

Inlichtingen kunt u krijgen bij Wilma van Perron 28: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 14173520. Ook als u zich wilt opgeven om als vrijwilliger mee te werken die dag, kunt u bij Wilma terecht.

-advertenties-

-goede doel-