24-webHeb je wel eens een cursus gevolgd, teken je graag, doe je dat wel eens in je vakantie? Buiten werken is fijn. In de natuur, in de stad, overal kun je tekenen. Met deze laatste  zondagmiddag deze zomer, willen de kunstenaars Jan Lenoir en Joke Meijer je stimuleren dit eens te proberen.

De bedoeling is dat je een plekje kiest rond ‘t Westpunt of in de natuurtuin. Er zijn voldoende onderwerpen. Je kunt kiezen voor een vergezicht, een paadje, een boom of een klein detail als een bloem of blad. Je bent vrij in de vorm. Kies niet een te moeilijk onderwerp.

Deelname

Zondag 8 september is de laatste workshop dit jaar in een reeks workshops onder leiding van beide kunstenaars. Kosten € 20 per persoon per middag.

 

200 dpi 150Opgave via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een briefje naar Valenberg 39, 2716  LP Zoetermeer, met je naam, adres, telefoonnummer en met hoeveel personen je aanwezig kunt zijn.  Bellen mag ook (079) 3213881 tussen 18.00 – 19.00 uur). Het cursusgeld wordt ter plaatse verrekend. Zijn de weersomstandigheden dusdanig dat buitenwerken niet mogelijk is, dan wordt de middag geannuleerd.

Wat wordt er van je verwacht

Aanwezig zijn om 13.15 uur met je eigen materialen, zoals schetsboek, potloden of pennen, een puntenslijper en gum. Wil je in kleur, dan is pastelkrijt of conté ook mogelijk. Aquarelverf mag ook. Ezels, tekenplanken en stoeltjes zijn aanwezig.

Zelf iets te drinken meenemen wordt aanbevolen. Bij het Westpunt zijn toiletten en er is stromend water.

Kijk voor meer informatie op www.jokemeijer.weebly.com onder workshops buitentekenen.

-advertenties-

-goede doel-