SnapseedFC Zoetermeer viert volgend jaar, in 2025, hun 50-jarig jubileum en wil dit samen met alle FC Zoetermeerders op bijzondere wijze vieren. Zij zijn op zoek naar oude herinneringen, foto’s, oude krantenknipsels, een lief briefje, opgetekende anekdotes of je eerste voetbalschoenen.

Eigenlijk alles wat FCZ-clubgeschiedenis ademt is welkom. Heb jij nog wat voetbalhistorie liggen in een oude doos op zolder en zou je dat willen delen met de club? Neem dan contact op met de Commissie FCZ50 via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

FC Zoetermeer verzamelt alle pareltjes, houdt stukken (tijdelijk) in bruikleen en halen graag mooie clubverhalen bij op met oudleden van de club. Al deze memorabilia worden gebruikt, o.a. voor een speciaal FC Zoetermeer 50 jaar-Jubileumboek, maar ook voor bijvoorbeeld een tentoonstelling in vitrines in het nieuwe clubgebouw.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-