E7D44F79 38DB 4E38 B3A4 678208067987Reis door de tijd is het thema van het optreden van popkoor Attitude in de Ichthuskerk op 23 maart. Het koor wil vooral een avond vol herkenning neerzetten voor muziekliefhebbers of mensen juist kennis laten maken met een stukje muziekgeschiedenis.

Het koor neemt je die avond mee op een muzikale reis door de tijd, vanaf de jaren 50 van de vorige eeuw tot heden. Dus van Wake up little Susie van de Everly Brothers, tot aan What's a man gotta do van de Jonas Brothers. En nog vele andere bekende swingende hits en prachtige ballads.

Het koor bestaat uit 50 plussers die met groot enthousiasme en met heel veel plezier iedere woensdagavond samenkomen om deze songs te repeteren. Het koor staat onder leiding van  dirigent Dorine Maalcke. Het koor wordt daarbij muzikaal ondersteund door de huisband Off Track. 

Een gedreven werkgroep zorgt daarbij voor een feestelijke omlijsting, zodat het een aantrekkelijk en swingend geheel wordt.

Je bent van harte welkom om deze avond te komen luisteren. De zaal gaat om 19.30 uur open, het concert start om 20.00 uur. Kaarten kosten € 15,00 [inclusief pauzedrankje] en zijn te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. uw mobiele nummer en het aantal kaarten, u ontvangt dan een betaalverzoek.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-