Gluren_bij_de_Buren_Zoetermeer
Zondag 4 februari konden honderden bezoekers weer genieten van kleine en intieme optredens bij Gluren bij de Buren Zoetermeer. Op vele plaatsen in Zoetermeer hadden mensen hun huis opengesteld voor een optreden en genoten samen met de buren van zang, dans, toneel, muziek of poëzie.


Zoetermeer Actief ging langs bij de buren in de wijk Rokkeveen. Zo traden daar de dames van vocal groep Encore op in het wijkcentrum Prismalaan. Zanglerares Margot Kulik trad op in haar eigen huis, begeleid door gitaar. Bij raadslid Wim Blansjaar was het afgeladen vol. Coverband Friday 5 speelde hier het dak eraf met nummers van Anouk.
Leon Koppenol: “Ik ben naar 6 optredens geweest en heb het erg naar mijn zin gehad! Overal werd ik zeer hartelijk ontvangen, vaak nog met een kop koffie ook. De optredens waren goed en de sfeer is gezellig en intiem.”
Ook organisaties deden weer mee aan Gluren bij de Buren, zo kon het publiek in de Bibliotheek in Rokkeveen luisteren naar de indische rockband The Creations, waar plaats genoeg was voor het belangstellende publiek.

 Gluren_bij_de_Buren_Zoetermeer  Gluren_bij_de_Buren_Zoetermeer


Foto’s en video: Leon Koppenol, meer foto’s op: https://leonkoppenol.smugmug.com/2024/Zoetermeer-Actief/Gluren-bij-de-Buren-Zoetermeer-4-febr-2024

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-