Circolation Circusparade NetherlandsMet ruim 150.000 bezoekers en ca. 1.5 miljoen TV-kijkers is de Internationale Nieuwjaar Parade in Hong Kong één van de best bezochte en bekeken evenementen ter wereld. De Zoetermeerse artiesten van Circo di Strada mogen dit jaar wederom optreden bij dit grote evenement.

Een grote eer voor de Zoetermeerse artiesten. Dit keer treden zij op met hun allernieuwste circusparade: Circolation.

Circolation

De nieuw ontwikkelde circusparade ‘Circolation’ beleefde de première in 2023 en was te zien op diverse evenementen in Nederland en België. Nu vliegt de parade met 12 artiesten naar een ander continent en zal daar ten overstaande van ruim 150.000 toeschouwers hun kunsten mogen vertonen. Met een indrukwekkend acrowheel, steltlopers, jongleurs, eenwielfietsers, dansers en acteurs wordt het publiek op magische wijze bespeeld. Ondersteund door vrolijke muziek vliegen de acrobaten door het acrowheel, betoveren de steltlopers het publiek op grote hoogte met complexe jongleurskunsten en zorgen diverse dansers en performers voor interactie met het publiek. De nieuwste trailer van Circolation staat op https://youtu.be/EraabDwUGqM?si=n3QYjwJAmEgPmtlv.

 Circolation Performance Circolation Acrowheel close up   Circolation Circo di Strada

Parade Chinees Nieuwjaar 

Het Chinees Nieuwjaar is ieder jaar een grote gebeurtenis in diverse landen. Het wordt 15 dagen lang gevierd en is een eerbetoon aan familie en de rijke tradities van het verleden. Dit jaar start het jaar van de draak. Op zaterdag 10 februari om 20:00 uur lokale tijd (Nederlandse tijd 13.00 uur) zal het Chinees Nieuwjaar met de grote parade in Hong Kong van start gaan. De parade in Hong Kong kan live gevolgd worden via TVB Jade Channel. 

Circo di Strada

Sinds 2016 treden de performers van Circo di Strada op bij nationale en internationale evenementen, straattheaterfestivals en parades. Onder leiding van Jori Veldhuizen, die in Zoetermeer startte met zijn circusacts, en Vera Weber worden unieke formats voor deze parades van A tot Z ontwikkeld, waar zij tevens zelf in meespelen. Volg het avontuur in Hong Kong op: www.circodistrada.com

Foto’s: Circolation / Circo di Strada

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-