Lars Elsenbroek Finalist kokDrie Zoetermeerse studenten van mboRijnland hebben de finales bereikt van de vakwedstrijden Skills Heroes. Zij vertegenwoordigen mboRijnland tijdens het grote evenement Skills The Finals dat op 21 en 22 maart wordt gehouden in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

De afgelopen maanden hebben mbo-studenten uit het hele land tegen elkaar gestreden in de kwalificatiewedstrijden. Hieruit zijn per vakgebied acht finalisten geselecteerd die eind maart in de Brabanthallen laten zien wat ze kunnen. Zoetermeerder Lars Elsenbroek doet als kok mee aan de wedstrijd, Mounira El-Shaer is Juridisch dienstverlener en Casper Visser is Web developer.

Powered by

Dit jaar doet mboRijnland mee aan twee ‘Powered by’ wedstrijden. Een daarvan, de wedstrijd Sport & Bewegen, organiseert mboRijnland en vindt op 8 maart plaats in Zoetermeer. De ‘powered by’-wedstrijden zijn nieuwe wedstrijden die zich moeten bewijzen om officieel te worden toegevoegd aan de Skills Heroes wedstrijden. Op 8 maart strijden 11 deelnemers uit het hele land tegen elkaar. Daar volgen drie winnaars uit. Wie brons, zilver of goud mee naar huis mag nemen, wordt tijdens Skills The Finals bekendgemaakt.

Foto mboRijnland: Kok Lars Elsenbroek

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-