help mee aan een prachtig terras voor de balijhoeve in zoetermeerSamen met de gemeente en Stichting Buurt & Balij is de stadsboerderij De Balijhoeve in Rokkeveen nieuw leven ingeblazen. Medewerkers van de gemeente zorgen voor de dieren op het terrein. Stichting Buurt & Balij beheert de activiteitenruimte.

Het restaurant wordt nu gerund door Gemiva, een organisatie die mensen met een beperking in Zuid-Holland ondersteunt. Bij De Balijhoeve krijgen jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om te werken en leren in de horeca en facilitaire dienstverlening. Maar er is één ding wat nog ontbreekt: een prachtig buitenterras.

Op dit moment is het terrasmeubilair versleten en kapot, waardoor het niet de gezellige plek is die het zou moeten en kunnen zijn. Daarom is uw hulp nodig: Steun hun CrowdFunding en help hen om het terras om te toveren tot een geweldige plek voor iedereen. Met uw bijdrage kunnen nieuwe tafels, stoelen en parasols worden aangeschaft. Zo wordt een heerlijke plek gecreëerd voor bezoekers én een goede en volwaardige werkplek voor de deelnemers van Gemiva.

Foto: Stichting Buurt & Balij

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-