Foto Jasper en WethouderNamens de gemeente Zoetermeer ontving Jasper Harteveld woensdag 31 januari een sportpenning voor onder andere zijn succesvolle inspanningen om Beweegpark Noord Aa te realiseren. Wethouder Sport Ronald Weerwag overhandigde deze blijk van grote waardering uit in de kantine van Road Runners.

“Jasper Harteveld heeft een indrukwekkende en uiteenlopende staat van dienst", vertelt de wethouder. “Zijn enthousiasme en tomeloze energie waren essentieel bij de totstandkoming van het Beweegpark. Hij is sociaal en betrokken en tot op de dag van vandaag actief om inwoners tot bewegen te brengen.”

Lange staat van dienst

Jasper Harteveld is sinds 1995 lid van Road Runners en mede met zijn inzet ontstond in 2012 ‘georganiseerd wandelen’. Vanuit het beweegpark staat Jasper Harteveld altijd open om mee te doen aan activiteiten waar bewegen centraal staat, zoals de deelname aan Zoetermeer on Stage, de nationale sportweek, maar ook aan het organiseren van workshops op het beweegpark voor leerlingen van de Internationale Schakelklas.

 i gpJTzh6 X3  original FE27ABF5 86FE 49A3 805A E4D27E1F6489

Beweegpark Noord Aa

Het Beweegpark Noord Aa is een openbaar beweegpark met een ouderen beweegtuin volgens het concept van Olga Commandeur, (bekend van Nederland in beweging), een jeu-de-boule baan, een 100 meter lange inloopbaan en een free run parcours. In het hart van het park is ruimte voor fitness, ook voor mensen met een beperking.

Foto’s: Gerard van Warmerdam

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-