posterIn de periode voor Valentijn staat Winkelcentrum Rokkeveen in het teken van de liefde. De etalages, de ruiten, overal ziet u een HARTelijke uitstraling in het winkelcentrum. Zo komen we allemaal in de sfeer van de liefde rondom 14 februari.

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Valentijnsdag wordt dit jaar officieel gevierd op woensdag 14 februari. Een geliefd persoon hebben we allemaal wel om ons heen, een zus, je partner, een geliefde klant, de buurman, een oud tante, een klasgenootje, collega enz. enz.

De winkeliers hebben het Winkelcentrum HARTelijk versierd. Er is vast nog wel iemand die u wilt verrassen of verwennen met Valentijn. De winkeliers hebben alles in huis om uw geliefde te verwennen, lekkere chocolade, bloemen, een sieraad, iets lekkers, een geurtje.

Winkelcentrum Rokkeveen bestaat dit jaar tevens 30 jaar en daarom staan er feestelijke activiteiten gepland in het centrum. Met speciaal voor Valentijn op zaterdag 10 februari vrolijke muziek van het Hartentrio, ze zijn mobiel en spelen overal in het centrum tussen 12.00 en 16.00 uur. Ook lopen er 2 hostessen rond, zij hebben een mand vol HART(elijke) traktaties.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-