CAC75704 6A88 4CA6 B08B AA6BA34D029FVanaf 6 februari opent op het Stadshuisplein het fine dining-restaurant 'Chez Lou Lou'. De horecazaak wordt geleid door de ervaren horecaondernemer René Bogaart, bekend van de restaurantketen Pavarotti, samen met mede-eigenaren Stephan en Samantha Spitsbaard die het gezicht van Chez Lou Lou worden.

De voormalige locatie van Clooney heeft een transformatie ondergaan om plaats te maken voor Chez LouLou, mede mogelijk gemaakt door een crowdfundingactie waarin in vier minuten 450.000 euro werd opgehaald. Niet alleen het concept en de kaart zijn nieuw maar heel het restaurant is opnieuw ontworpen met moderne elementen zoals een eigentijdse keuken, een moderne bar en subtiele marmeren accenten.

Voor René Bogaart en zijn team is Chez Lou Lou een nieuw hoofdstuk, 6CAF1EC1 8EE8 412B 824C 3F854DCF0956aangezien het hun eerste fine dining onderneming is. Het concept combineert zowel klassieke als moderne elementen met een gevarieerd menu, waaronder sushi, oesters, tartaar en vegetarische gerechten. Met ruime openingstijden van 's ochtends vroeg tot in de late uurtjes kunnen gasten op verschillende momenten van de dag kennis komen maken met het concept. Naast lekker eten is het restaurant van plan om nachthoreca, liveoptredens en een levendig terras aan te bieden.

De zaak heeft straks een oppervlakte van 500 m² en een terras van 300 m². Het jaarrond terras is voorzien van overkappingen en verwarming. 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-