Vivalavida loek vireshROEM Bier kondigt met trots haar deelname aan de actie ‘Beer Geeks Beat ALS’ aan. Dit initiatief, gesteund door meer dan 84 Nederlandse brouwerijen, heeft als doel de stichting ALS te steunen.

De makers van ROEM bier zijn trots op het feit dat ze met deze actie als enige Zoetermeerse brouwerij Zoetermeer op de kaart mogen zetten. De actie 'Beer Geeks Beat ALS', die al 4 maal eerder werd georganiseerd door de Facebook groep 'Beer Geeks', heeft bijna 300.000 euro opgehaald in 4 jaar tijd. Voor de 5e maal zetten de Beer Geeks dit jaar weer alles op alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting ALS Nederland.

Vivalavida labelDe inwoners van Zoetermeer krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan het kopen van hele speciale blikken bier. Dit Viva la Vida bier is gebrouwen door 84 brouwerijen waaronder door het Zoetermeerse ROEM bier. Alle opbrengsten van deze unieke biersoorten zal rechtstreeks worden gedoneerd aan de stichting ALS, die zich inzet voor het onderzoek en de ondersteuning van mensen die lijden aan deze degeneratieve ziekte.

Voor meer informatie en om deel te nemen aan de pre-order, bezoek Beer Geeks Beat ALS.alsacties.nl en volg de bijbehorende hashtags #beergeeksbeatALS, #vivalavida, #roembier, #steunALS.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-