winterfeest WeidemolenOp zondag 4 februari van 13:00-16:00 uur is er weer een winterfeest op Stadsboerderij de Weidemolen. Er is deze dag een schaatsbaan waar je heerlijk op kunt schaatsen. Ook is er een winterterras met winterse versnaperingen zoals snert, chocomel of (alcoholvrije) glühwein.

Je kunt allerlei winterse spelletjes spelen zoals ijsvissen, sneeuwballen gooien of het rendiergewei spel. Of wat dacht je van een race met het hele gezin of je vrienden op lange ski's? Verder kan je een wedstrijdje spijkerslaan doen of boomstam zagen. Ook komt ijskoningin Elsa met haar zus Anna op bezoek. Je kunt zelfs met ze op de foto!

In het tuinhuis kan je voer maken om de vogels te helpen de winter door te komen. En je kan ook nog een broodje bakken bij het kampvuur. De toegang tot de boerderij is gratis, een spelletjeskaart kost 3 euro. Met een Zoetermeerpas is een spelletjeskaart helemaal gratis. Een laatste tip: kom als het kan op de fiets. Dit in verband met mogelijke drukte met parkeren. Je kunt eventueel ook parkeren bij voetbalvereniging svDSO.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-