Logo totaalOp zondag 4 februari 2024 tussen 12.00 en 17.00 uur is het weer tijd voor het gezellige evenement Gluren bij de Buren. Dit amateurkunstfestival brengt huiskamers tot leven met lokale talenten en podiumkunstenaars. Op meer dan 50 locaties kun je terecht voor verrassende optredens.

Gluren bij de Buren is een festival dat in 2024 in maar liefst 44 gemeenten in Nederland, waaronder Zoetermeer, plaatsvindt. De voorstellingen zijn overal in de gemeente tussen 12.00 en 17.00 uur in huiskamers of bij organisaties en duren ongeveer 30 minuten. U kunt gewoon wandelen of fietsen van locatie naar locatie en onderweg buurtgenoten ontmoeten en lokaal talent ontdekken. Er is geen entreebewijs nodig, maar een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.


Van cabaret tot muziek en theater, er is voor iedereen wat wils deze dag. Ontdek het hele programma op: https://glurenbijdeburen.nl/nl/programma/zoetermeer#1020

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-