prenatalBaby- en Kinderspeciaalzaak Prénatal verdwijnt uit de Stadshart Passage. In het nieuwe Daily Plaza, waarvan de verbouwing al is gestart, komt de winkel niet terug. Het is nog niet bekend wanneer de winkel zal vertrekken uit Zoetermeer.


Door de verbouwing van het Daily Plaza in de Stadshart Passage zullen meerdere winkels (tijdelijk) verhuizen. De winkels die open blijven, blijven tijdens de verbouwing goed bereikbaar, zo beloofde eigenaar Ping Properties tijdens de start van de verbouwing.
Op de begane grond van de Stadshart Passage komt een grote parkeergarage, waarvandaan mensen direct naar Supermarkt Dirk kunnen met de rolbaan. Op deze benedenverdieping blijven Xenos, Intertoys, Casa en Bristol waar ze nu ook al zitten. Blokker verhuist naar de bovenverdieping, waar het een plaats krijgt naast Holland en Barrett. Pet’s Place zal de plek opvullen van Boekhandel De Kler.

 daily plaza beneden  daily plaza boven
Daily Plaza beneden Daily Plaza boven


Boekhandel De Kler is tijdelijk verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Promenade 265 in Zoetermeer, tussen de winkels van Zeeman en Hans Anders. Na de verbouwing van Daily Plaza keren zij niet terug op hun oude plek, maar zullen heropenen op een geheel nieuwe en permanente locatie. Het is nog niet bekend gemaakt waar deze locatie zal zijn.

Plattegronden Daily Plaza:   https://stadshartdailyplaza.nl/winkels/ 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-