Het Leven van Anderen Scylla TheaterproductiesScylla Theaterproducties start met de repetities van het uitdagende stuk ‘Het Leven van Anderen’. In een paar maanden tijd wordt dit toneelstuk over het leven in de voormalige Duitse Democratische Republiek naar het toneel gebracht.

De cast ontdekte in december door middel van een spel de rolverdeling, kreeg een voorproefje van het decor en las het script. Inmiddels wordt er alweer een paar weken gerepeteerd. Regisseurs Yuri Nikerk en Angelique Benschop: "We zijn heel blij met deze cast. Het Leven van Anderen is namelijk een uitdagend stuk."

Het Leven van Anderen vertelt het leven in het voormalige Oost-Duitsland. Onder het mom van staatszekerheid worden verdachte personen op allerlei manieren in de gaten gehouden. Maar achter deze ‘Stasi’ zitten ook mensen. Wat doe jij als je informatie hebt die iemand het leven kan kosten? Op 11 en 12 mei 2024 geeft Scylla Theaterproducties in het Picasso Lyceum Zoetermeer met ‘Het Leven van Anderen’ een inkijkje in de keuzes die gemaakt worden.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-