2018 Avondvierdaagse dag 2 12Er zijn nog 10 tot 15 vrijwilligers nodig om de Avondvierdaagse Zoetermeer veilig te kunnen organiseren. De organisatie is vooral op zoek naar verkeersregelaars, zodat de duizenden kinderen en hun ouders in mei weer veilig op pad kunnen.

Na een vorige oproep hebben zich al mensen aangemeld voor de organisatie en het verrichten van hand- en spandiensten, maar verkeersregelaars zijn nog heel hard nodig. Astrid Vuijk, voorzitter van de Avondvierdaagse Zoetermeer: "We zijn heel blij dat er meer handjes zijn voor de organisatie, het is heel veel werk! Maar zonder voldoende verkeersregelaars kan het wandelfeest niet doorgaan. Veel kruisingen zijn gewoon te onveilig om zulke grote groepen mensen zonder verkeersregelaar te laten oversteken."

De Avondvierdaagse Zoetermeer staat dit jaar gepland voor maandag 13 tot en met donderdag 16 mei. 

Wie wil meehelpen om de Avondvierdaagse 2024 tot een groot succes te maken kan ook 1 of 2 avonden meehelpen tussen 17.30 en 20.30 uur. De vrijwilligers krijgen vooraf nog een bijeenkomst waar precies uitgelegd wordt wat zij gaan doen. Tijdens de Avondvierdaagse krijgen zij eten en drinken van de organisatie en een hesje om goed zichtbaar en herkenbaar te zijn. De verkeersregelaars staan niet alleen op een kruising, maar bij voorkeur met twee personen.

 Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Astrid: "We hopen dat er genoeg mensen bij komen die willen helpen! De voorbereidingen zijn al in volle gang, het zou heel erg jammer zijn als het niet door kan gaan door een tekort aan vrijwilligers." 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

Donderdagavond 14 maart is er een informatieavond voor vrijwilligers aan het Beitspad 2 in Rokkeveen, van 19 tot 20 uur. 

-advertenties-

-goede doel-