LoetAls afsluiting van de Nationale Voorleesdagen organiseert de Bibliotheek een Baby-, Peuter- en Kleutermarkt. Op zondagochtend 4 februari van 10:00 tot 13:00 uur bent u van harte welkom in de bibliotheek (Stadhuisplein 1).

Bezoek de inspirerende markt met workshops, informatiekramen en een theatervoorstelling voor de kinderen. De toegang is gratis.

Theatervoorstelling ‘Loet krijgt een verrassing’

 Kom naar de theatervoorstelling Loet krijgt een verrassing van Ruth Bakker. De voorstelling speelt die ochtend om 10.30 uur en om 11.30 uur. Ruth Bakker speelt het nieuwsgierige meisje Loet, op haar eigen(wijze) en interactieve manier. Nog even wachten en dan krijgt Loet een verrassing van tante Toos. Hoe lang duurt even? En wat is het voor een verrassing? Loet bedenkt samen met alle kinderen en haar hond Mango wat de verrassing kan zijn.

Doorlopende activiteiten

Tijdens de markt zijn er activiteiten zoals: ‘Dreumes, peuter, kleuterdans, muziekles (klap eens in je handjes), BoekStart sensomotorische activiteiten voor baby’s en dreumesen, de Boekfiets, kinderen kunnen zich laten schminken, op de foto met Chase van Paw Patrol en nog meer verrassende activiteiten. Ook is er gelegenheid om je kind lid te maken van de bibliotheek en krijgt je kind een gratis vingerpoppetje van het boekfiguur van het prentenboek van het jaar ‘help een verrassing’ (op=op).

Informatiekramen en samenwerkingspartners

In het Forum zijn informatiekramen te vinden van de volgende samenwerkingspartners: CKC & Partners, Meerpunt inlooppunt, Parentus, Junis kinderopvang, Kombino Kinderopvang, Silvester Boek en Spel en Humanitas.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-