nabestaandencafeOp 21 januari komt rouwtherapeut en dichter Anne Remijn naar het Nabestaanden Café in Zoetermeer om een inleiding te geven over de kracht van poëzie bij rouw. Een themabijeenkomst voor mensen die een naaste hebben verloren.

Na de inleiding zal zij voordragen uit haar dichtbundels ‘Rouwen tussen eb en vloed’ en ‘Sterker dan de dood’. Haar gedichten worden omlijst met cellomuziek van cellist Ruud Meester. Er is gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over de gedichten en wat daarin raakt.

Het Nabestaandencafé Zoetermeer is bedoeld om informatie te bieden aan mensen die een rouw- en verlieservaring hebben. Bij elke bijeenkomst wordt onder professionele begeleiding een ander thema besproken. Naast inzicht en informatie is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten over het thema. De bijeenkomsten worden gehouden bij Café Max.

Het Nabestaandencafé Zoetermeer is een samenwerking tussen Bibliotheek Zoetermeer, Humanitas, CUVO / Eer en Volharding en Café Max.

Praktische informatie

Het Nabestaandencafé vindt plaats in Café Max (Stadhuisplein 1 Zoetermeer). Vanaf 13:45 kunt u binnenlopen, de bijeenkomst start om 14:00 uur. Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig. 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-