scylla route079Dit weekend kun je nog genieten van de laatste optredens van Route079, het gratis evenement dat cultuurliefhebbers dé gelegenheid geeft om kennis te maken met, deel te nemen aan en verrast te worden door de Zoetermeerse cultuur. Ga naar een theaterproductie, of bekijk een tentoonstelling.


Vrijdagavond 12 januari zijn er vanaf 19.00 uur optredens in het CKC. Het Architectuurpunt verzorgt een rondleiding met verhalen achter de architectuur van het CKC. Warm Water Jeugdtheater presenteert om 20 uur in de theaterzaal hun tussenpresentatie met zang, dans en acteren. In de kleine zaal zijn dan intussen al voorstellingen te zien van Scylla Theaterproducties, Castalia vertellers en Wij van Fleur.

Zaterdag 13 januari kun je een kijkje nemen in de open ateliers van Baztille. Naast een prachtige overzichtstentoonstelling staan alle ateliers van de kunstenaars open om een kijkje te nemen. In de avond kun je meedoen met de Muziekbingo van B&M Entertainment in Kunstgarage Franx. De saaie getallen van de bingo worden vervangen door de grootste en leukste hits allertijden. Van 'Golden Oldies' tot het levenslied en van ABBA tot Lady Gaga. Het komt allemaal voorbij tijdens de Muziekbingo. Voor de bingo moet je een (gratis) kaartje reserveren via deze link http://bit.ly/3vrzEzy

Het laatste culturele optreden van Route079 is op zondag, wanneer het Greg & Baud Orkest om 14.00 uur zal optreden in de Hoofdbibliotheek in het Stadshart. Kom genieten van de klanken van Greg & Baud met countrymuziek in een eigentijds jasje.

Foto: Scylla Route079

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-