Erik Huisman lezingEn niet zo’n beetje ook. Uitgezaaid. Ongeneeslijk. Topfit en doodziek. Tegelijk!  Dat was het scenario waarmee Erik Huisman (1960) drie jaar geleden te maken kreeg. En meteen erna kwamen de vragen. Hoe pakt dit uit? Hoe red ik me? Wat doe ik?

Het Maja Anjohuis, in samenwerking met Stichting Aardedraad, nodigen je uit voor de lezing van Erik Huisman. De lezing is op vrijdag 26 januari van 10.00 tot 12.00 uur in inZet Rokkeveen (Nathaliegang 79). Erik Huisman is oud handballer en oud-journalist.

Inmiddels is Erik drie jaar en een omslag in zijn leven verder. De behandelingen en bijwerkingen grepen diep in. Maar … Erik staat! Hij leeft voluit en droomt dwars door alles heen. Werken lukte niet meer, maar toch wil hij bijdragen dus werd de oud-journalist schrijver en verteller. Als Erik leest en vertelt, voert hij je als vanzelf mee, laverend tussen indringend en vederlicht. Zijn materiaal haalt hij uit zijn twee Mallemolen-boeken, die een mix zijn van proza en poëzie. Erik zal vertellen en ruimte geven om ervaringen te delen. ‘Alles’ kan aan bod komen, zoals angst, vreugde, verdriet, moed, machteloosheid en je leven ondanks alles richting geven. Erik ziet altijd licht.

Aanmelden

Stuur voor aanmelding, uiterlijk voor 22 januari een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Deelname is gratis.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-