Kinderbakshow afbeeldingRutger van den Broek, winnaar van Heel Holland Bakt 2013, en theatermaker Mark Haayema spelen samen de Verrukkelijke Kinderbakshow. In de show nemen Rutger en Mark het publiek mee in de heerlijke wereld van het bakken op het podium van het Stadstheater.

Op het toneel gaan de heren aan de bak, maar kinderen uit het publiek mogen ook meedoen met challenges en ze kunnen meebeslissen wat er wordt gebakken. Tijdens de show wordt er ook van alles uitgelegd, bijvoorbeeld: Hoe wordt boter gemaakt, of wat is het verschil tussen meel en bloem? En waar komt suiker vandaan.

De smakelijke show speelt in 32 Nederlandse theaters en is een interactieve, vrolijke en educatieve show voor de hele familie (6+). De regie is in handen van Joep Onderdelinden. De Verrukkelijke Kinderbakshow komt op 11 februari naar Stadstheater Zoetermeer.

Over Rutger & Mark

Rutger ken je van Heel Holland Bakt, hij won in 2013. Daarna schreef hij 11 bakboeken, waaronder samen met Mark ’t Feestelijke Kinderbakboek en ’t Verrukkelijke kinderbakboek. Van zijn bestsellers Bakbijbel en Koekjesbijbel zijn inmiddels meer dan 150.000 exemplaren verkocht. Rutger zie je daarnaast elke maand in delicious magazine en elke dag op zijn populaire bakblog: RutgerBakt.nl.

Mark is theatermaker, schrijver en acteur. Hij schrijft kinderboeken en liedteksten voor bijvoorbeeld Kinderen voor Kinderen (oa. Worden wat je wil en Twee minuten stilte). Dit jaar verscheen zijn 24e kinderboek ‘Muk moet iets kwijt’. Zijn prentenboek Johannes de Parkiet, een boek over wennen aan vreemde vogels, was kerntitel voor de Kinderboekenweek 2018 en werd in 2019 bekroond met een Vlag en Wimpel.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-