2024 01 08 06 10 22Afgelopen 6 januari werd bij scoutinggroep John McCormick het nieuwe jaar ingeluid met de traditionele boerenkoolmaaltijd. Zo'n 150 leden, vrijwilligers, ouders en andere betrokkenen konden genieten van een heerlijk bord boerenkool met worst of een kom snert rondom het kampvuur.

Voorafgaand aan de maaltijd bij clubhuis De Chute in het Van Tuyllpark had de voorzitter van Scouting JMC een verrassing voor de aanwezigen. Vanaf 6 januari heeft de Zoetermeerse scoutingclub een nieuwe website.

De afgelopen paar maanden is er hard gewerkt aan het vormgeven en inrichten van de nieuwe website. Met behulp van een professional die zich via De Nieuwe Gevers vrijwillig in wilde zetten is de basis gebouwd voor de nieuwe website. Vrijwilligers van scoutinggroep John McCormick hebben zich daarna ingezet voor het verder bouwen en inrichten van de nieuwe website. Nieuwsgierig geworden?
Neem dan een kijkje op www.johnmccormick.nl

 2024 01 08 06 12 53  

De Nieuws Gevers zijn professionals uit heel Nederland die zich met hun kennis en kunde vrijwillig inzetten bij vraagstukken van vrijwilligersorganisaties. De Nieuwe Gevers koppelt organisaties aan vakspecialisten. In Zoetermeer zorgt het vrijwilligersplatform Zoetermeer voor Elkaar ervoor dat Zoetermeerse vrijwilligersorganisaties gebruik kunnen maken van De Nieuwe Gevers.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-