junis kerstvakantie
Ook deze kerstvakantie waren de kinderen van Junis Kinderopvang weer lekker in beweging. Na de kerst schaatsten ruim 350 kinderen van verschillende bso’s over de ijsbaan van SilverDome Zoetermeer. Op 2 januari kwamen meer dan 60 bso-kinderen naar zwembad De Veur voor een feestelijke Nieuwjaarsduik.


Op de 3 dagen na kerst gingen verschillende Junis bso’s naar het SilverDome. Voorzien van warme kleding, gezellige achtergrondmuziek en natuurlijk schaatsen gingen de kinderen het ijs op. Sommigen vlogen meteen de ijsbaan op om een paar rondjes te schaatsen. Anderen ontdekten voor het eerst hoe het is om op ijs te staan. De kinderen en pedagogisch medewerkers hielpen elkaar en hadden vooral veel lol.


Feestelijke Nieuwjaarsduik

Op 2 januari stonden meer dan 60 kinderen klaar in De Veur voor het aftelmoment van 10 naar 0. Inclusief Junis -muts sprongen zij samen het bad in voor een gezond Nieuwjaar. Daarna konden ze vrij zwemmen. Favoriet was om op de grote matten te spelen in het water. Klimmen, vallen en opnieuw proberen. Het water van de Nieuwjaarsduik was lekker warm in vergelijking met de watertemperatuur buiten, maar het plezier was er niet minder om.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-