uitnodiging Open Dag 13 januari 2024 EvL bew copy copyAteliers BaZtille houdt op zaterdag 13 januari Open Dag aan de Rokkeveenseweg 46C. Er zijn verschillende disciplines te ontdekken: schilderen, fotografie, collages, beeldhouwen, ikebana, video/film. Er zijn tentoonstellingen en je kunt de kunstenaars zelf ontmoeten.

9 ateliers zetten hun deuren open

Een leuke manier om het nieuwe jaar te beginnen, direct een schepje Cultuur proeven van uiteenlopende disciplines en daarbij een kijkje nemen in het domein van de beeldend kunstenaar. Zien hoe een schilderij tot stand komt of wat je zoal nodig hebt om een stenen of houten beeld vorm te geven. Een foto maken is niet enkel iets dat je met je camera doet. Want de afdruk op papier of een ander medium vereist kennis. Daarnaast is er een filmstudio waar ze je in een geheel andere omgeving kunnen ‘toveren’. Opeens waan je je in een ver land of sta je boven op een richel van een berg. Nog weer een andere discipline is dat je met al bestaande beelden/afbeeldingen een geheel nieuw eigen ‘schilderij‘  kunt samenstellen.  

Tentoonstelling

Kortom, genoeg te zien en te doen. Mocht je les willen krijgen in schilderen of beeldhouwen? Vraag ter plekke naar de mogelijkheden. Wil je misschien iets kopen om het interieur van je huis een fraaier aanzien te willen geven? Er is een tentoonstelling in het gebouw samengesteld door twee kunstenaars. Misschien zit er wel iets tussen waar je al zo lang naar op zoek bent. 

 Elise Eekhout Art Hidden Life 02 portret 4 website  petra wiek tbv oa 13 jan 2024 2 30x40 olieverf en lood 2023  thumbnail BaZ 3 can we see the forest for the trees 3 kopiëren

De deelnemende kunstenaars zijn: Els van Lieshout, Elise Eekhout, Petra Wiek, Monique van der Mije, Hortense de Kooter, Robert Verhaaf, Jose Koebrugge, Reinier & Jurgen van Dorp & Trudy Drost. Kijk voor meer informatie op deze link

De openingstijden zijn van 11.00 tot 17.00 uur, zaterdag 13 januari, Rokkeveenseweg 46C.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-