Hoodie met daarop het logo van Ilion atletiekHet is op maandag 15 januari Blue Monday, zogenaamd de meest depressieve dag van het jaar. Mensen met depressieve klachten kunnen hier het hele jaar last van hebben. Om hier aandacht voor te vragen, wordt er op deze dag in Nederland (hard)gelopen, tegen depressie en vóór mentale gezondheid.

ARV Ilionzet zich in voor deze landelijke actie. Ilion denkt dat er in Zoetermeer veel mensen wonen die zich betrokken voelen bij dit goede doel. Aan deze actie kun je zelf mee doen of kun je doneren aan team Ilion Zoetermeer. Je bent van harte welkom om op maandag 15 januari mee te lopen en men kan kiezen uit verschillende afstanden en looptempo’s.

Drie redenen om mee te doen:

Door jouw actie te delen, zorg je voor meer begrip voor mensen met somberheid en depressie.

Je haalt donaties op voor de hulplijn van MIND Korrelatie, waar je gratis en anoniem geholpen wordt, als je psychische klachten hebt of als iemand in jouw omgeving dat heeft.

Je verbetert je eigen fysieke en mentale gezondheid door in de buitenlucht te bewegen.

Je kunt doneren of je opgeven als teamlid via de actiepagina https://bluemondayrun.doemeemetmind.nl/teams/ilion-zoetermeer?utm_source=kentaa&utm_medium=email-share&utm_campaign=mind Er wordt verzameld om 19.30 bij Ilion aan de Van der Hagenstraat 36 (in het Van Tuyllpark) in Zoetermeer.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-