Rainbow Café Zoetermeer l Drag Queen Show l 28 januari 2024Stichting ZoeterQueer, de drijvende kracht achter het bruisende Rainbow Café Zoetermeer, verhuist in januari naar een nog opvallender plek: de Old Pal in het (stads)hart van Zoetermeer. Sinds juni heeft Zoeterqueer het Rainbow Café van de bibliotheek overgenomen en voortgezet in de Dorpsstraat.

Deze verhuizing naar het Stadshart betekent niet alleen een nieuw hoofdstuk voor Zoeterqueer, maar ook voor de LHBTIQ+ gemeenschap in Zoetermeer en omstreken. Elke laatste zondag van de maand van 15.00 tot 21.00 uur komt het Rainbow Café tot leven, waar ontmoeting, trots en zichtbaarheid centraal staan. Zo ook op 28 januari 2024. De eerste editie op de nieuwe locatie wordt een knaller met een DJ en een Drag Queen Show met drie fantastische queens: de Zoetermeerse Eiffel Oblique, Gaya Stone en de unieke Bby Lem0nn. Verwacht glitter, lipsyncs en een spetterende show. Het Rainbow Café heet iedereen welkom, inclusief heterovrienden.

Vrijwilligers gezocht voor Pride Zoetermeer 2026

De droom van Stichting ZoeterQueer is een Pride Zoetermeer in 2026. De stichting kan daarvoor nog hulp gebruiken van vrijwilligers met een hart voor deze missie. Zo wordt onder meer gezocht naar een penningmeester om de financiën in goede banen te leiden.
Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-