Tanya 3Het laatste optreden van Fascinating Jazz dit jaar zal verzorgd worden door de groep Musica Extrema, die op zondag 10 december zal optreden in het Golden Tulip Hotel - Zoetermeer. Aangevoerd door violiste Tanya Schaap heeft deze groep in het verleden al eerder met heel veel succes opgetreden.

De groep is ook wel bekend onder de naam Tango Extremo, maar vond dat het predicaat Tango de veelzijdigheid in de muziek teveel in de weg stond. De muziek is veelzijdig en van hoge klasse, met een van de meest bekende en getalenteerde saxofonisten van ons land, Ben van den Dungen.

De line up: Tanya Schaap - viool, Paul van Kessel - vocals, Vincent Koning - gitaar, Miguel Rodriguez - piano, Ben van den Dungen - saxofoon en Steve Zwanink - contrabas.

U kunt uw stoel(en) reserveren via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch naar 079 3316177 (b.g.g. graag inspreken).

Aanvang: 15:00 uur, zaal open 14:30 uur. Toegang € 17,50 p.p.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-