Verwers doneert 1500 afb 1

Ieder jaar kiest OBS Meester Verwers een goed doel om te sponsoren. Het eerste deel van de bijdrage werd opgehaald tijdens de sponsorloop die eerder dit jaar werd gehouden gelijktijdig met de Koningsspelen. Gehuld in de bekende oranje t-shirts renden de kinderen van alle groepen zoveel mogelijk gesponsorde rondjes in de sportzaal.

Schoolfeest

Afgelopen week werd het – toen al mooie – bedrag aangevuld met het geld dat werd verdiend tijdens het eindejaars schoolfeest. Op dit festijn zijn zelfgemaakte producten verkocht waarvoor iedere groep zich inzet. Zo konden de bezoekers kiezen uit onder andere potjes ‘bijna koekjes’, zelfgemaakte fotolijstjes, arm- en enkelbandjes en geknoopte sleutelhangers. Daarnaast was ook de opbrengst van verschillende spelletjes, de tweedehands speelgoed- en boekenmarkt én de eet- en drinkkraampjes bestemd voor het goede doel.

Ondanks de donkere lucht waren er véle bezoekers die tevens konden genieten van enkele fraaie podiumkunsten waaronder een professional die het hele plein leerde wat ‘zumba’ is.

1500 Euro!

Het totaal bedrag van maar liefst 1500 Euro werd aan het einde van het feest overhandigd middels een symbolische check aan de Zoetermeerse ambassadrice van de Stichting Hulphond – Erica Wouterloot – en haar hulphond Hugo.

Stichting Hulphond

Hulphond Nederland leidt hulphonden op voor de medische en therapeutische zorg om de zelfstandigheid van mensen met een beperking te vergroten en hun deelname aan de samenleving te bevorderen. Hulphonden leren 70 vaardigheden om mensen met lichamelijke beperkingen of therapeutische behoeften te helpen.

 

 

 

-advertenties-

-goede doel-